OM OS

Cigsak.com er et selskab, der er registreret i Grækenland på adressen Cigsak International Leof. Kifisias 44 Marousi 151 25 Greece.

Alle aftaler indgås på det sprog der bliver talt i det land, hvor kunden er online og handler fra. Når du køber varer på hjemmesiden, accepterer du vores Handelsbetingelser. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i Handelsbetingelserne og forstår alle detaljer, selv de små, da de indeholder de vilkår, der er gældende for dig som forbruger.

Har du spørgsmål til Handelsbetingelserne, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: hello@cigsak.com.

LEVERING OG AFHENTNING

Cigsak.com leverer ikke dine varer, og du kan selv vælge om: Du ønsker selv af afhente varerne hos os I grækenland eller om du vil bruge en transportør til at afhente og levere varerne for dig. De transportfirmaer der er vist på vores site, dem kan du f.eks bruge til at afhente dine varer, men har du en anden løsning, så er du velkommen til at bruge den osse. Hvis du selv ønsker at afhente din ordre, så modtager du en mail, om hvornår din ordre er klar til afhentning.

Afhentning skal ske i tidsrummet Mandag til Torsdag fra kl 08.00 til 17.00. Fredag 09.00 til 15.30 Vi forestår hverken transport eller betalingen for transporten. Men vi henviser på vores hjemmeside til et billigt fragtfirma, som kan udføre fragten for dig.

Ifølge loven er det nødvendigt, at du betaler og bestiller transporten af din varer uafhængigt af Cigsak.com. Vi viser dig et forslag til transport under tjek-ud og her vælger du din fragtløsning. Når du har købt og betalt dine varer hos cigsak.com vil du, hvis du har valgt at anvende et fragtfirma, automatisk blive viderestillet til deres system, hvor du betaler for fragten. Ønsker du information om transporten eller andet, som vedrører transporten, skal du kontakte den transportør, du har indgået aftale med.

Kontakt til det transportfirma vi anbefaler: